• Lorem ipsum

Vaderdag chocolade

9 Jun 2020
door Bonvanie, ijs en chocolade

Die handige papa die je zoveelste fietsband plakt of een kastje voor je in elkaar timmert verdient een bedankje. Op 21 juni is het alweer Vaderdag en op deze dag mag je je papa eens lekker verwennen: met chocolade! Bonvanie heeft een ruim assortiment aan Vaderdag-chocolade, we lichten in deze blogpost een aantal artikelen voor u uit.

Een herenschoen van chocolade

Zo hebben we bijvoorbeeld deze mooie chocolade-herenschoen, net echt, maar hij is geheel van chocolade gemaakt. Deze schoen is er in meerdere varianten, dus er is voor iedere papa wat wils.

Herenschoenen van chocolade

Nog meer schoenen van chocolade...

Draagt je vader geen puntschoenen? Geen zorgen, want we hebben ook chocolade-klompen en chocolade-voetbalschoenen gemaakt. Ook deze zijn geheel met 100% Belgische en duurzame chocolade bereid.

Blond-Amsterdam beker met bonbons

Naast schoenen hebben we ook nog prachtige Blond-Amsterdam mokken gevuld met chocolade. Bijvoorbeeld deze mok gevuld met chocolade-gereedschap of deze mok gevuld met bonbons.

Mok van Blond-Amsterdam gevuld met chocolade

Chocoladecadeaus verpakken

Bij Bonvanie zorgen we ervoor dat alle chocoladegeschenken prachtig worden verpakt. Indien gewenst voegen we er ook een gratis tekstkaartje aan toe met jouw persoonlijke boodschap. Zo hoef je het alleen nog maar aan je hardwerkende papa te geven!

Klik hier voor alle Vaderdag-chocolade >

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter