• Lorem ipsum

Bonvanie IJsbar

1 Aug 2022
door Bonvanie, ijs en chocolade

De Bonvanie IJsbar

De zomer is weer in volle gang en dat betekent feestjes, hitte en zoeken naar verkoeling. Geef jij binnenkort een feestje en lijkt het je leuk om daar vers schepijs uit te delen? Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor jou! Het is natuurlijk niet handig om met al je gasten naar Bonvanie te komen, maar een Bonvanie ijsbar naar jouw huis halen is heel makkelijk!

Wat is een IJsbar?

De ijsbar van Bonvanie is een manier om veel ijs thuis of op een andere locatie te kunnen serveren. De ijsbar wordt gevuld met ijs van Bonvanie. In de ijsbar passen maximaal 3 bakken van elk 5 liter ijs. Uit 1 bak kan je ongeveer 50 bollen ijs scheppen!

IJsbar huren

Smelt het ijs niet?

Je hoeft je geen zorgen te maken over smeltend ijs. De bakken ijs zijn namelijk voorzien van isolatie! Doordat het ijs in een isolatie box geleverd wordt blijft het ongeveer 2 tot 3 uur goed. Wil je het ijs niet direct gebruiken? Bewaar het dan in de vriezer. De afmetingen van een 5 liter ijsbak zijn 16,5 cm breed, 36 cm lang en 12 cm hoog (soms komt het ijs nog 1 of 2 centimeter hoger). Hou er rekening mee dat de ideale schep temperatuur +- -16 graden is. Als het ijs kouder is zal het moeilijk schepbaar zijn.

Praktische informatie + kosten

De prijs van een bak ijs van 5 liter is €50,-. De minimale afname is 2 bakken ijs. Bonvanie voorziet je van alles wat je nodig hebt om lekker ijs te eten! Denk hierbij aan lepeltjes, bakjes, hoorntjes en ijsscheppen. De smaken van het ijs mag je zelf bepalen! Je kunt kiezen uit ons gehele assortiment. We vragen geen huur voor de ijsbar. Wel vragen we een borg van €100,-. Deze kan betaald worden bij het reserveren of bij het afhalen van de ijsbar.

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de ijsbar? Klik hier voor meer informatie of voor het reserveren van een ijsbar

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter