• Lorem ipsum

Paaschocolade

24 Jan 2021
door Bonvanie, ijs en chocolade

Assortiment paaschocolade

Pasen komt eraan en Pasen en chocolade gaan natuurlijk hand in hand samen. Daarom mag een heerlijk chocoladegeschenk voor jezelf of voor een ander niet ontbreken tijdens de paasdagen en hebben we een assortiment paaschocolade voor je samengesteld. 

Chocolade paaseieren

In onze winkels en online kan je kiezen uit verschillende soorten en maten chocolade paaseieren. Van groot tot klein, van gevuld tot niet gevuld, er is voor ieder wat wils. 

 • Gevulde chocolade paaseitjes
  Kies uit de vele verschillende vullingen paaseitjes en stel hiermee een doosje chocolade paaseitjes samen met al jouw favorieten. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit verschillende hoeveelheden, van 150 tot 1000 gram, en daarnaast kan je kiezen uit een Bonvanie bonbondoos (niet beschikbaar bij 750 en 1000 gram) of een kunstige Bonvanie bonbondoos. Verder hebben we de paaseitjes ook beschikbaar als brievenbus chocolade of voor je geliefde in een hartendoos. Ook kan je deze gevulde paaseitjes in een mix krijgen in een glazen pot of in een cadeauverpakking.
 • Gevulde chocolade paaseieren groot
  Ook leuk om te geven of te krijgen: een groter chocolade paasei gevuld met een mix van diverse noten of paaseitjes. Deze paaseieren zijn van een groter formaat dan de normale paaseitjes en kunstig en ambachtelijk versierd. 
 • XXL paaseieren van chocolade
  Voor wie echt niet genoeg kan krijgen van chocolade paaseieren kan zijn/haar geluk niet op met de xxl paaseieren. Deze eieren zijn kunstig versierd en van een groot formaat.

Paashazen

Ook paashazen kunnen niet ontbreken in ons paaschocolade assortiment. We hebben de paashazen in verschillende formaten en smaken.

 • Kleine chocolade paashaasjes
  Deze paashaasjes zijn leuk om weg te geven! Tijdens het bestellen kan je kiezen welke smaken kleine chocolade paashazen je wil, kies uit melk, wit, puur of gold.
 • Chocolade paashaas Nijntje
  Een schattigere paashaas dan deze zal je niet snel tegenkomen. Een leuke en vrolijke chocoladehaas die leuk is om cadeau te doen!
 • Grote paashazen van chocolade
  Deze vrolijke paashazen zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende soorten chocolade. Kies tijdens het bestellen welke smaak je wil en we zorgen ervoor dat de chocolade paashaas in deze smaak voor je klaar staat in een van onze winkels. 

Paasgeschenken

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de leukste paasgeschenken; leuk om te geven en leuk om te krijgen!

 • Paasbakje van chocolade gevuld
  We hebben in onze webshop verschillende soorten en formaten paasbakjes en kunstige paasbakjes gemaakt van chocolade en gevuld met diverse soorten chocolade. Daarom het perfecte cadeau voor liefhebbers van chocolade tijdens Pasen, en het ziet er nog feestelijk uit ook!
 • Chocolade paashaas schaal gevuld
  Dit is een schaal gemaakt van chocolade in de vorm van een paashaas. Dit bakje is ook gevuld met diverse soorten chocolade, dus een leuk en toepasselijk cadeau om te geven tijdens de paasdagen. Verkrijgbaar in meerdere formaten.

Paaschocolade met logo

Onze paaschocolade is ook verkrijgbaar met logo! Op deze manier kan je je paasgeschenken eenvoudig personaliseren. Upload tijdens het bestellen het gewenste logo en wij zorgen ervoor dat er logobonbons worden toegevoegd aan het product.

Voeg je logo toe bij een van de volgende artikelen:  

 • Chocolade paasbakjes met logo
 • Kunstig paasschaal met logo
 • Chocolade paashaas schaal met logo
 • Brievenbus paaseitjes

Heb je andere wensen of ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter