• Lorem ipsum

Er is ontzettend veel mogelijk met chocolade en daarom geven we je altijd de mogelijkheid om iemand te verrassen met op maat gemaakte chocolade. Wil je graag aan je relaties, personeel of klanten een persoonlijk geschenk geven? Je kan kiezen uit een breed scala aan producten; bonbons met uw logo erop, chocoladeletters of -repen en andere bedrukte chocolade. Alle geschenken worden in ons eigen chocolade-atelier gemaakt

We zijn dé specialist op het gebied van chocolade en we focussen ons op het ontwikkelen, produceren en het verpakken van chocoladegeschenken en promotieartikelen voor de zakelijke markt. Doordat we al meer dan 15 jaar werkzaam zijn binnen de chocoladebranche, weten we wat de klant van ons mag verwachten. We streven naar kwaliteit en daarom staat dit binnen het gehele proces centraal. 

Voorbeelden van onze chocoladeproducten zijn:

Bij ons zit je op de juiste plek om het perfecte geschenk in elke gewenste prijsklasse te vinden. Hierbij ben je als klant altijd Koning. Dit houdt in dat we er alles aan doen om een chocoladegeschenk te ontwikkelen dat het beste bij jouw wensen aansluit. We denken graag met je mee en staan open voor suggesties.

Ook graag chocolade bestellen? Vraag simpel een offerte aan!

Heeft u een idee wat er niet tussen staat? Neem dan even een kijkje bij de andere maatwerk producten, of stuur uw suggestie naar ons door via het contactformulier.