• Lorem ipsum

Kies je favoriete verpakking voor de brievenbus-chocolade

28 Mar 2021
door Bonvanie, ijs en chocolade

Verpakkingen brievenbus-chocolade

Chocolade door de brievenbus

De brievenbus-chocolade is verzendbaar en daarom makkelijk om iemand anders of jezelf mee te verrassen. Voor de Pasen kan je kiezen voor paaseitjes door de brievenbus, maar ook bonbons, truffels, rocky road of chocolade met hazelnoten zijn te bestellen in de webshop.  

Ook is het mogelijk om alle brievenbus-chocolade te voorzien van chocolade met logo. De chocolade bevat in dat geval een bonbon voorzien van je eigen logo! Het logo kan je makkelijk als bestand uploaden tijdens het bestellen.

Nieuwe verpakkingsopties

Sinds kort kun je bij onze chocolade door de brievenbus kiezen voor een van de vele verschillende verpakkingen! Is er bijvoorbeeld iemand jarig? Kies dan voor de 'gefeliciteerd' sleeve! Tijdens het bestellen heb je veertien opties hoe je je chocolade ingepakt wil hebben en al deze opties zijn te zien in het gifje die bij het product staat. Zo maak je je chocolade nog persoonlijker!

Maak je chocolade helemaal persoonlijk door gratis een handgeschreven tekstkaartje toe te voegen. 

Andere tekst of met logo?

Zou je graag, in grote oplage, een andere tekst of je eigen logo op de sleeve willen hebben? We staan altijd open voor maatwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestellen?

Bestel hier je brievenbus-chocolade en kies zelf je verpakking en tekst voor op het tekstkaartje!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter