• Lorem ipsum

Chocolade met tekst

Alle chocolade wordt met de hand beschreven in ons eigen chocolade-atelier en bestaat uit 100% Belgische en duurzame chocolade. 

  • Naar wens verpakt in een stijlvol blauwe Bonvanie wikkel of een kunstige Bonvanie wikkel, geïnspireerd op diverse kunstwerken.
  • Heb je bijzondere wensen of ben je op zoek naar maatwerk zoals een bonbon met logo? Neem even contact met ons op.
  • Vragen? Bel of WhatsApp via: 085-1307800

Chocolade bedankjes met tekst

Wil je iemand bedanken? Doe dit dan met chocolade bedankjes met tekst. De tekst kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en boodschap. Door het bedankje van een persoonlijk berichtje te voorzien, wordt het cadeau écht onvergetelijk. Uiteraard zijn bij Bonvanie de chocolade bedankjes verkrijgbaar in verschillende smaken chocolade. Zo kies je de smaak én het soort chocolade dat het beste bij de ontvanger past. Waar je allemaal uit kunt kiezen? Dat zijn onder andere melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade en chocolade met fruit. Je hebt daarnaast de keuze uit repen, plakkaten, ronde plakkaten en hartjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Al onze chocolade bedankjes worden met de hand gemaakt. Dit heeft als voordeel dat je helemaal zelf kunt bepalen welke tekst en/of afbeelding erop moet komen. 

Chocolade bestellen met tekst

Wil je chocolade bestellen met tekst? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail, WhatsApp of het contactformulier. Daarnaast kun je langskomen in een van onze winkels. Je kunt hier niet alleen jouw wensen bespreken, maar ook direct onze overheerlijke chocolade komen proeven. Goed om te weten is dat wij alle chocolade zelf maken in ons eigen atelier. Wij werken enkel met de beste ingrediënten en Belgische chocolade. Wij garanderen je hierdoor een bedankje dat niet alleen mooi is, maar ook geweldig smaakt. Mocht je een offerte willen aanvragen voor een groot aantal chocolade bedankjes, regel dit dan via de website. Wij denken graag met je mee als je een grote bestelling wilt plaatsen. Tot ziens bij Bonvanie!

Lees meer