• Lorem ipsum

Moederdag chocolade

11 Apr 2021
door Bonvanie, ijs en chocolade

Moederdag chocolade

Waar kan je je moeder op Moederdag nou beter mee verwennen dat met knuffels én heerlijke chocolade? Het is natuurlijk altijd tijd om je moeder in het zonnetje te zetten, maar met Moederdag net even extra. Bedenk daarom nu alvast wat je haar gaat geven, chocolade natuurlijk, en maak een keuze tussen alle chocoladeproducten!

Gevulde chocolade harten

Om je te helpen lichten we hier een aantal heerlijke en mooie chocolade uit. Wellicht maakt dat je keuze makkelijker! Bijvoorbeeld harten gevuld met heerlijke en ambachtelijk gemaakte bonbons of truffels. 

Chocolade smaakharten

Mocht je moeder nou houden van chocolade met een heerlijke toevoeging, dan hebben we de smaakharten! Deze harten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken chocolade en in de volgende soorten:

Chocolade met tekst

Je kan je hardwerkende mama ook verrassen met een chocoladereep, -plakkaat of hart met een tekst. We hebben een assortiment met al bedachte teksten, maar je kan ook zelf een tekst bedenken en met de hand laten beschrijven op onze ambachtelijke chocolade.Ben je op zoek naar totaal iets anders? We doen ook aan maatwerk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter