• Lorem ipsum

Over Bonvanie

Het begon in 2010 met een ijs- en chocoladeatelier aan de Stationsstraat in Wierden. Met een ruim opgezette winkel en een zeer groot aanbod van vers gemaakt ambachtelijk schepijs en authentieke handgemaakte bonbons wilden we andere mensen verblijden met onze heerlijke producten. De eerste jaren zijn we enthousiast aan de slag gegaan met het verfijnen van ons concept. Door de moderne en opvallende uitstraling zijn onze winkels duidelijk herkenbaar. Bonvanie staat voor de beste kwaliteit in ambachtelijk schepijs en chocolade. In onze moderne ijskeuken en chocolade-atelier produceren wij iedere dag de lekkerste, mooiste en meest originele ijs- en chocoladeproducten. 


Over onze chocolade

Niet alleen willen we u heerlijke chocolade aanbieden, we willen u ook éerlijke chocolade bieden! Onze chocoladeproducten worden gemaakt van duurzame cacao, met het cocoa horizons keurmerk. Dit houdt in dat onze cacao compleet traceerbaar is, van de boer tot aan ons magazijn. Er staat volledige focus op de belangrijkste cacao-issues en productiviteits- en gemeenschapsontwikkelingen. Dat wil zeggen; wij ondersteunen de coöperatieven en hun leden in het programma om meer cacaobonen van betere kwaliteit te kweken en om zo hun toekomstige oogst te garanderen. Via rechtstreekse partnerschappen met de cacaoboeren en door een eerlijke prijs te garanderen, helpen wij mee om de cacaoboeren een beter inkomen te geven. Daarnaast houdt het cocoa horizons keurmerk in:

• Traceerbaarheid van duurzame cacao, van boer tot in het eerste Barry Callebaut magazijn
• Volledige focus op de belangrijkste cacao-issues en productiviteits- en gemeenschapsontwikkelingen
• Complete transparantie van premium gebruik wordt geverifieerd door een derde partij
• Impact gedreven door middel van teams die ter plaatse samenwerken met boerengemeenschappen
• Direct contact met de personen waar de inspanning op is gericht

 

Over ons ijs

Ons ambachtelijk schepijs wordt dagelijks vers in de vitrine gezet. Van één bol ijs op een hoorntje, tot een liter ijs, alles is mogelijk. Met ongeveer 40 smaken ijs is de keuze enorm. Daarnaast hebben wij een ijsbar en ijsbakfiets in de verhuur voor feestjes. Ook maken wij ijstaarten, ijsglaasjes, ijslollies, ijsdesserts en dessertglaasjes.

In de winkels kunt u vragen stellen over de producten en allergieën, maar dit kan ook via ons contactformulier.