• Lorem ipsum

Verzending

We versturen alle bestellingen via o.a. PostNL. Vandaag besteld? Uw pakket wordt de volgende werkdag met de hand gemaakt. Bij 92% van onze bestellingen wordt het pakket  de volgende werkdag nog verzonden. Wij vermelden bij elk product of er verzendkosten in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de bestelwaarde en het land van verzending worden de verzendkosten berekend. Onze verzendkosten in Nederland zijn €4.00 euro voor een chocoladereep en vanaf twee repen of meer betaalt u €6.95.

Eigenschappen van uw zending
  • Kosten Nederland zijn voor een brievenbus pakket: €4,00 euro en pakketpost: €6.95
  • U ontvangt een Track & Trace code
  • Gratis vanaf €50 euro binnen Nederland
  • Verzenddagen: maandag tot en met zaterdag
  • Voor 17.00 uur besteld en betaald, volgende werkdag met de hand gemaakt

Bezorgdatum

Het is voor u mogelijk om een bezorgdatum te kiezen, indien u een cadeautje of product wil laten bezorgen op een specifieke dag. Dit kan bij het afrekenen. Wilt u deze datum aanpassen? Neem dan contact met ons op! 

Track en Trace van uw bestelling

Uw order wordt verstuurd naar het opgegeven adres. Dit kan natuurlijk uw eigen adres zijn, maar ook die van iemand anders. In beide gevallen is het mogelijk om gratis een tekstkaartje toe te voegen aan uw bestelling. Al onze bestellingen worden verzonden met een persoonlijke barcode zodat u uw pakket/brievenbuspakje kunt volgen. Het is dan makkelijk te zien wanneer en op welk tijdstip uw pakket of brievenbuspakje geleverd wordt.

Verzending niet mogelijk

Bij sommige producten die u kunt bestellen is het niet mogelijk om het te laten verzenden, omdat het risico dat het product breekt te groot is. We willen natuurlijk wel graag dat uw bestelling in goede staat afgeleverd wordt. In onze webshop staat per product aangegeven of het wel of niet te versturen is. Niet verzendbaar? U kunt uw bestelling altijd ophalen in een van onze winkels. Wilt u toch een niet-verzendbaar product versturen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Bij hitte

Wij houden ons het recht voor om bestellingen bij een temperatuur van tenminste 20 graden niet te versturen. Deze bestellingen hebben dan een langere verwerkingstijd dan doorgaans gebruikelijk is. Bij een temperatuur van boven de 20 graden kunnen wij de kwaliteit van het chocoladeproduct niet garanderen bij het verzenden. Mocht u toch iets besteld hebben, dan wordt het product zo spoedig mogelijk verzonden, indien de temperatuur het toelaat. Wilt u uw bestelling eerder ontvangen, dan kunt u het ook afhalen in een van onze winkels.

Retourneren

Persoonlijke chocoladerepen, chocoladerepen uit onze collectie en ons assortiment ambachtelijke bonbons kunnen niet retour gestuurd worden. Wij werken volgens het HACCP-principe in ons chocolade atelier, waardoor wij producten die ons chocolade atelier verlaten niet retour kunnen nemen. Wij hebben veel aandacht geschonken aan het verzend-klaar maken van onze chocolade producten. Mocht het zo zijn dat, ondanks het zorgvuldig inpakken van onze producten, er een beschadiging is opgetreden dan kunt u contact opnemen via onze website en proberen wij een passende oplossing te vinden!