• Lorem ipsum

Verzending

We versturen alle bestellingen via PostNL. Vandaag besteld? Uw pakket wordt de volgende werkdag met de hand gemaakt. Bij 92% van onze bestellingen wordt het pakket de volgende werkdag nog verzonden. Wij vermelden bij elk product of er verzendkosten in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de bestelwaarde en het land van verzending worden de verzendkosten berekend. Onze verzendkosten in Nederland zijn €4.50 euro voor brievenbuspost en €6.95 voor een pakket.

Eigenschappen van uw zending
  • Kosten Nederland zijn voor een brievenbus pakket: €4,50 euro en pakketpost: €6.95
  • U ontvangt een Track & Trace code
  • Gratis vanaf €100 euro binnen Nederland
  • Verzenddagen: maandag tot en met zaterdag
  • Voor 17.00 uur besteld en betaald, volgende werkdag met de hand gemaakt

Bezorgdatum

Het is voor u mogelijk om een bezorgdatum te kiezen, indien u een cadeautje of product wil laten bezorgen op een specifieke dag. Dit kan bij het afrekenen. Wilt u deze datum aanpassen? Neem dan contact met ons op! 

Track en Trace van uw bestelling

Uw order wordt verstuurd naar het opgegeven adres. Dit kan natuurlijk uw eigen adres zijn, maar ook die van iemand anders. Al onze bestellingen worden verzonden met een persoonlijke barcode zodat u uw pakket/brievenbuspakje kunt volgen. Het is dan makkelijk te zien wanneer en op welk tijdstip uw pakket of brievenbuspakje geleverd wordt.

Verzending niet mogelijk

Bij sommige producten die u kunt bestellen is het niet mogelijk om het te laten verzenden, omdat het risico dat het product breekt te groot is. We willen natuurlijk wel graag dat uw bestelling in goede staat afgeleverd wordt. In onze webshop staat per product aangegeven of het wel of niet te versturen is. Niet verzendbaar? U kunt uw bestelling altijd ophalen in een van onze winkels. Wilt u toch een niet-verzendbaar product versturen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Bij hitte

Bij 25 graden of hoger is het niet verantwoord om chocolade per post te versturen: in veel gevallen zal de chocolade dan smelten. Indien u iets bestelt wanneer het te warm is om te versturen nemen we contact met u op om af te stemmen wanneer we uw bestelling kunnen versturen.

Retourneren

Persoonlijke chocoladerepen, chocoladerepen uit onze collectie en ons assortiment ambachtelijke bonbons kunnen niet retour gestuurd worden. Wij werken volgens het HACCP-principe in ons chocolade atelier, waardoor wij producten die ons chocolade atelier verlaten niet retour kunnen nemen. Wij hebben veel aandacht geschonken aan het verzend-klaar maken van onze chocolade producten. Mocht het zo zijn dat, ondanks het zorgvuldig inpakken van onze producten, er een beschadiging is opgetreden dan kunt u contact opnemen via onze website en zoeken we naar een passende oplossing.