• Lorem ipsum

Dag van de chocolade

10 Sep 2020
door Bonvanie, ijs en chocolade

Dag van de chocolade

Trots op onze cacao

13 september 2020 is de dag van de chocolade! Deze dag kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan als liefhebbers en makers van 100% Belgische en duurzame chocolade. Als makers van dit mooie product willen we natuurlijk ook de meest eerlijke chocolade bieden. Daarom maken we onze chocolade met duurzame cacao, met het Cocoa Horizons keurmerk. Dit merk zorgt er niet alleen voor dat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn chocolade, maar ook dat de leefomgeving van de boer wordt verbeterd. Het keurmerk focust zich op het milieu, de prijs en de leefomgeving van de boeren. 

Productie van chocolade

Bij onze liefde voor chocolade hoort ook de productie van dit product. Elke dag zijn we met veel passie en plezier aan het werk om de mooiste en lekkerste chocoladeproducten te maken. Doordat we gebruik maken van de beste ingrediënten en duurzame cacao krijgen we producten van de beste kwaliteit. Lees meer over het productieproces op onze website

Verschillende soorten en maten chocolade

We hebben natuurlijk verschillende soorten chocolade, namelijk:

  • Melk
  • Puur
  • Wit
  • Ruby
  • Gold

De eerste drie zullen vast al bij u bekend zijn, maar misschien de Ruby en Gold chocolade nog niet.

  • Ruby is een van nature roze gekleurde chocolade met de smaak van, natuurijk chocolade, maar gecombineerd met de smaak van rood fruit. De kleur en de smaak zijn volledig natuurlijk, dus er zijn geen kleur- en smaakstoffen toegevoegd. 
  • Gold chocolade is een chocolade die, zoals de naam al doet denken, een gouden kleurtje heeft. Hij heeft een warme smaak van gekarameliseerde witte chocolade en voelt luxueus aan. 

Geschenken gemaakt van chocolade

Van al deze heerlijke chocolade maken we ook allerlei geschenken in verschillende thema's. Zo hebben we chocoladegeschenken voor een geboorte, maar ook chocolade om iemand beterschap mee te wensen. De geschenken worden gemaakt in verschillende vormen en maten, zo kunt u een chocoladehart bestellen, maar ook een plakkaat of zelfs 3D chocolade. In onze webshop kunt u ons gehele assortiment bekijken. Bent u op zoek naar maatwerk? Ook dan staan we voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Winnen?!

Deze dag vieren we natuurlijk niet alleen, dus daarom houden we een winactie! Welke vriend/vriendin verdient volgens jou een chocoladereep? Bestel t/m 13 september en maak automatisch kans op 1 kilo bonbons

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter