• Lorem ipsum

Ambachtelijke Chocoladeletters

18 Oct 2020
door Bonvanie, ijs en chocolade

Ambachtelijke Chocoladeletters

We hebben weer chocoladeletters! De heerlijk romige letters worden gemaakt van Belgische en eerlijke chocolade en zijn verkrijgbaar van A tot Z en van 0 tot 9. Heb je een andere vorm in gedachten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Assortiment

Luxe gedecoreerde chocoladeletters

Deze gedecoreerde chocoladeletters maken we van de beste Belgische en eerlijke chocolade. Je kunt kiezen uit melk, wit, puur en onze nieuwe gold chocolade (gecarameliseerde witte chocolade). Deze chocoladeletter is verkrijgbaar in 2 formaten.

Handgespoten chocoladeletters

Deze heerlijk romige handgespoten chocoladeletters worden vers met de hand gespoten. Ook hier kan je kiezen uit melk, wit, puur en onze nieuwe gold chocolade (gecarameliseerde witte chocolade). Deze chocoladeletter is verkrijgbaar in 3 formaten en verschillende soorten decoratie. Kies voor de decoratie uit Sint & Piet versiering, gemengde noten of funky versiering. 

Bonbon (gevulde) chocoladeletters

De bonbon chocoladeletters zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen:

  • Witte chocolade met speculaas
  • Melkchocolade met licor 43
  • Pure chocolade gevuld met marsepein en vanille ganache
  • Gold chocolade (gecarameliseerde witte chocolade) met salted popcorn en caramel

Chocoladeletters met logo

Naast onze chocoladeletters met noten of letters in een funky jasje, hebben we ook chocoladeletters met uw eigen logo erop! Wij plaatsen uw logo op een eetbaar chocolade-schildje. Dit schildje wordt vervolgens geplaatst op de chocoladeletter. De chocoladeletter met logo is verkrijgbaar in twee verschillende vormen:

  • Luxe gedecoreerde chocoladeletters
  • Handgespoten chocoladeletters

Bestel voor 20 november en krijg, vanaf 10 stuks, het logo gratis! Wilt je een offerte of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Verpakking chocoladeletter

De chocoladeletter wordt verpakt in een prachtig mat-gouden doosje met luxe Bonvanie Sint & Piet sleeve met venster. Optioneel kun je het doosje extra laten verpakken in folie of cadeaupapier. Ook kunnen we de verpakking voorzien van een handgeschreven sticker met de naam van diegene die de letter ontvangt.

Gratis tekstkaartje

Indien je wenst voegen wij een gratis tekstkaartje toe aan je bestelling met een handgeschreven persoonlijke boodschap. Handig als je de letter laat versturen als cadeautje.

Levertijd van de chocoladeletter

Na het plaatsen van je bestelling worden de letters vers voor je gespoten. Je bestelling is binnen 3 tot 5 dagen voor je klaar, waarna je bericht ontvangt. Heb je de chocoladeletters sneller of later nodig? Dit kun je vermelden tijdens het afrekenen.

Bestel hier je ambachtelijke chocoladeletters >

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter